نامگذاری روز ۲۵ آذر به نام روز پژوهش تنها یک روز صرف در تقویم نیست. این روز مبارک، روز تحرک موتور ملی است. روزی است با ارزش که می‌بایست ترسیم‌کننده چشم انداز آینده باشد. روزی است که با شناسایی نخبگان، محققان، ظرفیت‌ها، پژوهش‌ها و تعامل با مراکز علمی فرهنگی و هماهنگی با مبلغان و حوزه‌های علمیه و نهادهای نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و همه کسانی که دل در گرو آبادی ایران اسلامی دارند و با استفاده از تجربه‌ها، تخصص‏ها، تعهدها و توانایی‌های آنها بتوانیم برنامه‌ریز و تحول‌ساز آینده‏ای پرافتخارتر برای ایران اسلامی باشیم. پس بر ماست که این روز بزرگ را قدر بدانیم و با سرلوحه قرار دادن اهمیت پژوهش در کلام امامان دینی، رهبری معظم انقلاب اسلامی و علمای بزرگ، برنامه‌ریز آینده ایران اسلامی باشیم.

پیشرفت‌های اخیر و چشم‌گیر جوانان ایران زمین در زمینه‌های هسته‌ای، نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی که چشم دنیا را خیره کرده است نشان از اهمیت پژوهش در ایران اسلامی دارد. اینجانب بر خود لازم می‌دانم این روز فرخنده را به همه محققان و دانش‌پژوهان تبریک گفته و از خداوند متعال طول عمر باعزت برای رهبر معظم انقلاب اسلامی که همواره با درایت‌های پیامبر گونه‌اش خطوط آینده را برایمان ترسیم کرده‌اند آرزو نمایم.

ارادتمند شما

دکتر امین رضا نقره‌ابادی