422118636_111451

به مناسبت هفته آموزش و روز معلم، مراسم بزرگداشتی با حضور رئیس دانشگاه،سرپرست معاونت اداری و مالی و جمعی از اساتید در محل دفتر رئیس دانشگاه برگزار گردید. در ابتدای این مراسم و پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، دکتر نقره آبادی، ریاست دانشگاه، گذری به تاریخ داشته و نکات مهم زندگی شهید آیت الله مطهری و روند شهادت ایشان را بیان داشتند. ایشان در ادامه صحبت‏های خود از نقش پررنگ معلمان و استادان در سازندگی شخصیت دانش‏ آموزان و دانش‏جویان و مهم تر از آن جامعه ایران اشاره داشته و طرح مسائل مهم روز را در زمان‏های کوتاهی که به اصل تدریس هم لطمه نزند، از اساتید خواستار شدند. ادامه ‏ی مراسم با سخنرانی مدیر آموزشی دانشگاه، که میزبان اصلی مراسم نیز بودند، پی گرفته شد. سرکار خانم فرنام نیز از نقش مهم معلمان در زندگی امروز جوامع گفته و حمایت خود را از برگزاری کارگاه‏های آموزشی، در کنار کلاس‏های درسی اعلام داشتند. در انتهای مراسم با اهدای لوح تقدیر از اساتید دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

IMG_20160509_083807

تاریخ نگارش : اردیبهشت ۱۶, ۱۳۹۵