*سخنرانی پروفسور کرم زاده در دانشگاه صنعتی شهدای هویزه بمناسبت هفته پژوهش*

به دعوت دانشگاه صنعتی شهدای هویزه ، پرفسور امیدعلی کرم زاده استاد گروه ریاضی دانشگاه شهید چمران اهواز با حضور در سالن آمفی تئاتر دانشگاه پیرامون موضوع پژوهش به ایراد سخنرانی پرداخت.

در این مراسم که باحضور جمع کثیری از مدرسان و دانشجویان و همچنین رییس و معاونین دانشگاه برگزار شد. ابتدا خیر مقدم رسمی توسط دکتر امین رضا نقره آبادی رییس دانشگاه، سپس پرفسور امیدعلی کرم زاده چهره ماندگار ریاضی کشور با حضور در جایگاه سخنران پیرامون هفته پژوهش و جایگاه پژوهش در ایران سخنرانی نمود.

دکتر کرم زاده درقسمتی از این سخنرانی گفت: برای انجام تحقیق علمی حتما” نباید فرد محقق دارای ضریب هوشی بالا باشد یا اینکه از نمرات بالایی در دروس دانشگاهی بهرمند باشد ، بلکه شرط اصلی انجام تحقق و پژوهش عبارتند از : عشق ، دقت ، حوصله، علاقه.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: عضو هیأت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در ادامه چنین گفت: زمانی ایران بعنوان ابر قدرت علمی جهان بود و دانشمندان زیادی هم در این سرزمین وجود داشتند که هنوز از آثار بعضی ها در بهترین دانشگاههای جهان استفاده می کنند ، مهمترین مشکل ایران در خصوص علم و عقب ماندن از بعضی کشورهای به مراتب باسابقه کمتر از ایران در این بود که متأسفانه صاحبان علم در گذشته نتوانستند علم خود را به نسل بعد منتقل نمایند .

ایشان تصریح نمود: تحقیق و پژوهش دولتها را قدرتمند می کند و تحقیق زمانی ارزش دارد که رفاه جامعه را بالا ببرد.

لازم بذکر است در پایان به رسم یادبود از طرف ریاست دانشگاه به پرفسور کرم زاده لوح تقدیر اهدا شد.
در آخر از دانشجویان ممتاز تقدیر و تشکر بعمل آمد. جا دارد از مدیریت امور پژوهشی و انجمن علمی برق که تدارک چنین نشست و مراسمی را انجام دادند تقدیر و تشکر شود.

💠 *روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه*

photo_2017-12-17_10-30-22 photo_2017-12-17_10-30-26 photo_2017-12-17_10-30-31 photo_2017-12-17_10-30-36 photo_2017-12-17_10-30-41

در بخش : آرشیو اخبار
تاریخ نگارش : آذر ۲۶, ۱۳۹۶