همــایش،وحـــدت حــوزه و دانشــگاه در تالار ارشــاد سوسنـــگرد برگزار شـد*

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه جهت لبیک گفتن به فرامین و دستورات مقام معظم رهبری و با همکاری و هماهنگی رئیس محترم شورای فرهنگ عمومی و امام جمعه شهرستان دشت آزادگان حضرت حجت الاسلام والمسلمین شیخ علی شمیل پور و رؤسای محترم دانشگاههای این شهرستان و به مناسبت سالروز شهادت شهید دکتر مفتح همایش روز وحدت حوزه و دانشگاه درمحل تالار ارشاد اسلامی سوسنگرد باحضور پررنگ مسئولین محترم استانی و محلی،سادات ارجمند،نخبگان وصاحبان قلم،خبرنگاران و رسانه های محلی واستانی،طلاب و روحانیون حوزه علمیه،اساتید و دانشجویان دانشگاهها و همچنین خانواده های معظم شهدا و ایثارگران و جانبازان و بسیجیان سلحشور برگزار شد.

این مراسم فرهنگی باتلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید وپس از آن خیر مقدم ویژه به میهمانان عزیز و حضار گرامی توسط حضرت حجت الاسلام والمسلمین شیخ علی شمیل پور امام جمعه شهرستان دشت آزادگان آغاز شد.
در ادامه این مراسم سخنران همایش جناب آقای دکتر حاج ناصر سودانی نماینده ادوار گذشته مجلس شورای اسلامی و ریاست محترم دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز در خصوص اهمیت موضوع وحدت حوزه و دانشگاه بصورت علمی و کارشناسی شده سخنرانی کردند.
دکتر سودانی استاد دانشگاه در ادامه سخنان خود تعامل خوب و هر چه بهتر و همچنین وحدت و انسجام بین حوزه و دانشگاه را که مورد تاکیدات ویژه وحکیمانه رهبر فرزانه انقلاب بوده است برای مقابله با فتنه های داخلی و خارجی و توطئه های شیطان صفت وظالمانه مستکبران خونخوار جهان که هماناآمریکای جنایتکار وانگلیس مکار و صهیونیزم غاصب هستند را خواستار شدند.
در پایان این مراسم هدیه و لوح تقدیر از دست مبارک امام جمعه محترم شهرستان به ریاست دانشگاه صنعتی شهدای هویزه جناب دکتر نقره آبادی جهت ارتقای مرتبه علمی از دانشیاری به استادی اهدا گردیده شد.
همچنین بمناسبت وحدت حوزه و دانشگاه و تعامل از طرف ریاست دانشگاه به امام جمعه موقر هدیه و لوح تقدیری اهداء گردید. در ضمن در حاشیه این مراسم از جناب آقای دکتر بهبهانی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه جهت کسب مقام برتر در جشنواره خوارزمی تقدیر بعمل آمد.

در بخش : آرشیو اخبار
تاریخ نگارش : آذر ۲۹, ۱۳۹۶