مراسم بزرگداشت روز استاد با حضور رئیس دانشگاه و معاونین و اعضای هیات علمی به همت معاونت آموزشی دانشگاه در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه، در این آیین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری به تبیین جایگاه شغل معلمی در جامعه و نقش تعلیم و تربیت اساتید در دانشگاه ها پرداخت.

دکتر ابراهیم فرشیدی با تقدیر و تجلیل از زحمات و تلاش های اعضای هیات علمی دانشگاه، اظهار امیدواری کرد: با تلاش و همت همه معلمان و استادان صبور این سرزمین شاهد شکوفایی هر چه بیشتر نوجوانان و جوانان عزیز این خطه از میهن اسلامی باشیم.
در این مراسم تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه در این آیین به بیان نظرات و پیشنهادات خود در راستای ارتقای علمی دانشگاه و تبیین جایگاه استاد مطهری پرداختند.
گفتنی است در پایان این آیین به رسم یادبود با اهداء لوح تقدیر و هدیه به دکتر شاکوهی معاون آموزشی بعنوان استاد نمونه دانشگاه و همچنین از اعضای هیات علمی و اساتید محترم، تقدیر شد.

💠روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه

photo_2018-04-30_07-59-01 photo_2018-04-30_07-59-09photo_2018-04-30_08-00-40