نشست صمیمانه کارکنان با دکتر فرشیدی رییس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه، در این نشست دکتر فرشیدی ضمن خیر مقدم به کلیه کارمندان دانشگاه، فرا رسیدن ماه پر خیر و برکت رمضان را تبریک گفت و از زحمات و تلاشهای آنان در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه تقدیر و تشکر نمود و برای آنان موفقیت و تندرستی آرزو کرد.
رییس دانشگاه در ادامه بیان نمودند دانشگاه خانه دوم شماست و همه ما سعی کنیم با تعهد، دلسوزی و همدلی در فضایی صمیمی فعالیت کنیم و در کلیه امور صداقت،امانتداری، صرفه جویی در مصرف و وجدان کاری را سرلوحه کارهایمان قرار دهیم.
ایشان همچنین داشتن آگاهی نسبت به وظایف و مسئولیت ها را از نکات ضروری برای یک کارمند دانست و افزود: خوشبختانه سوابق مبین آن است که کارکنان این دانشگاه به وظایفشان آگاهی لازم دارند و آن‌ را خوب انجام می‌دهند.
در ادامه، کارکنان دانشگاه به بیان مسائل و دغدغه‌های خود پرداختند، که ضمن پاسخگویی، مواردی به منظور پیگیری، دسته بندی شد.

💠 روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه

تاریخ نگارش : اردیبهشت ۲۶, ۱۳۹۷