به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه، ظهر دو شنبه نوزدهم شهریورماه جلسه ستاد استقبال به ریاست دکتر فرشیدی در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد.

حاضرین در این جلسه پیرامون برنامه های استقبال و ثبت‌نام ازدانشجویان به بحث و تبادل نظر پرداختند.
بنابراین گزارش، در ابتدای این نشست دکتر فرشیدی، ریاست دانشگاه صنعتی شهدای هویزه، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات صورت گرفته جهت برنامه‌ریزی ستاد استقبال از دانشجویان ورودی جدید،  یکی از اهداف اصلی دانشگاه را تسهیل فرایند ثبت‌نام و سرعت بخشیدن به ساماندهی وضعیت دانشجویان ورودی جدید دانست و عنوان کرد: بدون شک هدف از برگزاری این نشست آن است که دانشجویان به همراه خانواده گرامی خود از لحظه ورود به دانشگاه تا اتمام ثبت‌نام، هیچ‌گونه دغدغه فکری نداشته و با برنامه‌ریزی های دقیق و کاربردی، بسیاری از نیازهای اولیه این عزیزان در کمترین زمان ممکن رفع گردد.
گفتنی است؛ در این نشست حاضرین ضمن بحث و تبادل‌نظر، مواردی را جهت اجرایی شدن ازجمله فضاسازی محیط ثبت‌نام، اطلاع‌رسانی به دانشجویان ورودی جدید در خصوص نحوه ثبت‌نام، تهیه بروشور  و آشنایی دانشجویان با کارکنان و بخش‌های مختلف دانشگاه به تصویب رساندند.

💠 روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه

تاریخ نگارش : شهریور ۲۰, ۱۳۹۷