پیام تبریک دکتر فرشیدی رئیس دانشگاه صنعتی شهدای هویزه به مناسبت آغاز سال تحصیلی

رئیس دانشگاه در پیامی آغاز سال تحصیلی را به دانشجویان و دانش آموختگان مسیر علم و دانش تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این پیام آمده است:
همه ساله با شروع ماه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید، حرکت دوباره و پرانرژی در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی در جامعه اسلامی آغاز می شود و در این میان دانشگاه بهترین فرصت برای آموختن، زندگی بهتر و مهیا شدن برای ورود به عرصه خدمت است.
اینجانب آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز دانشگاه به ویژه دانشجویان جدید الورود، صمیمانه تبریک گفته تقارن آغاز سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس و آغاز ماه محرم و شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را به فال نیک گرفته و آرزوی آن داریم همه ما رهرو واقعی اهل بیت عصمت وطهارت (ع) و امام راحل و همه شهدای گلگون کفن هشت سال دفاع مقدس باشیم.
همچنین برای همگان، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، تواًم با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.‌‌

💠💠روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه

تاریخ نگارش : مهر ۸, ۱۳۹۷