به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت هفته نیروی انتظامی عضو هیات علمی دانشگاه بنمایندگی از ریاست محترم دانشگاه و تعدادی از کارکنان با حضور در ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان، از تلاش های شبانه روزی  این تلاشگران قدردانی کردند. مقارن با هفته نیروی انتظامی- دکتر بهبهانی بهمراه کارکنان دانشگاه ، به نمایندگی از ریاست محترم دانشگاه به منظور تبریک این هفته نیروی انتظامی با حضور در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان به منظور تجلیل از پرسنل ناجا  حضور یافتند و با سرهنگ گراوندی فرماندهی نیروی انتطامی شهرستان ملاقات کردند. آقای دکتر بهبهانی ضمن ابلاغ پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه به فرماندهی و پرسنل خدوم نیروی انتظامی، از زحمات نیروی انتظامی در ایجاد امنیت مناسب برای دانشجویان و دانشگاه در سطح شهر تقدیر و تشکر بعمل آوردند و همکاری های بیشتر و موثرتر را خواستار شدند.
همچنین جناب سرهنگ گراوندی فرماندهی نیروی انتظامی خواستار همکاری همه جانبه دانشگاه صنعتی شهدای هویزه در همه ابعاد به جهت استفاده از توان علمی دانشگاه برای پیشبرد اهداف عالی دستگاه های اجرایی به خصوص نیروی انتظامی در شهرستان میباشد.
همچنین فرمانده انتظامی دشت آزادگان نیز در این دیدار با تقدیر از فعالیت ارزشمند دانشگاه صنعتی شهدای هویزه در توسعه آموزش عالی و فعالیت های علمی، فرهنگی آمادگی خود را برای همکاری های مشترک در حوزه فرهنگی و اجتماعی اعلام آمادگی کرد.
💠 روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه

8e0ff226-a61b-4c1d-af6f-985ce9e613a4 04c8b150-46b0-429a-a98b-7ddb737921b3