• به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست و گفتگوی صمیمانه دکتر ابراهیم فرشیدی، رئیس دانشگاه، مهندس فلاح جانشین شهردار به اتفاق رییس شورای اسلامی شهر سوسنگرد، ظهر امروز در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

در این نشست دکتر ابراهیم فرشیدی، رئیس دانشگاه، ضمن خیرمقدم و ابراز خرسندی از حضور جانشین شهردار، رئیس شورای شهر سوسنگرد جناب آقای کریم جلالی در دانشگاه از اقدامات و برنامه های شهرداری طی چند ماه اخیر ابراز تشکر کرد و اظهار امیدواری کرد، که روابط سازنده و صمیمانه دانشگاه صنعتی شهدای هویزه و شهرداری سوسنگرد بیش از پیش توسعه یابد.
در ادامه این نشست آقای کریم جلالی، رئیس شورای اسلامی شهر، مهندس فلاح جانشین شهردار سوسنگرد بیان نظرات خود پرداختند و بر توسعه همکاری های دوجانبه تأکید کردند و خواستار کمک دانشگاه در روند توسعه شهر سوسنگرد و منطقه شدند. در این دیدار طرفین برای حل مشکل خیابان منتهی به دانشگاه صنعتی شهدای هویزه، پیگیری و جایایابی وتامین خوابگاه برای دانشجویان، کمک و حل مشکل فضای سبز دانشگاه توافق به عمل آمد.
کریم جلالی رییس شورای شهر سوسنگرد نیز خاطرنشان کرد: «شهرداری و مجموعه مدیریت شهری سوسنگرد با تمام توان در خدمت دانشگاه صنعتی شهدای هویزه هستند و امیدواریم که بتوانند با تعامل مستمر در خدمت‌رسانی به مردم بیش از پیش تأثیرگذار باشند.»
در پایان دکتر فرشیدی ضمن ابراز خرسندی از وسعت نظر و دیدگاه توسعه نگر شهردار ومجموعه شهرداری و اعضای شورای شهر و همچنین توجه ویژه به دانشگاه اعلام داشت که در این تعامل دانشگاه نیز با تمام توانمندی خود شهرداری را همراهی خواهد نمود.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه

c891abe9-6f1f-45df-b222-e61bff340410eed589d3-579b-4692-acbd-cdea310970069b706d8c-cdc1-48a3-859d-5ea95ba2629d

تاریخ نگارش : مهر ۲۴, ۱۳۹۷