دکتر ابراهیم فرشیدی رییس دانشگاه صنعتی شهدای هویزه بمناسبت روز دانشجو پیامی صادر کردند:

متن این پیام بدین شرح است:

بنام خدا
جنبش دانشجوئی در کشور ما در تاریخِ ثبت شده و شناخته شده‌ی خود، همیشه ضد استکبار، ضد سلطه، ضد استبداد، ضد اختناق و بشدت عدالتخواه بوده است. (رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) – ۱۳۸۷/۰۹/۲۴)

۱۶ آذر نشان از پایمردی و ایستادگی دانشجوی مسلمان در برابر نظام سلطه دارد یاد آور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کردند و در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده اند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا دانشجو ، ۱۶ آذر، روز دانشجو را به تمامی دانشجویان عزیز دانشگاه صنعتی شهدای هویزه و دانشگاهیان گرامی تبریک عرض کرده و سلامتی، موفقیت و توفیقات روزافزون شما را در سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی از خداوند منان مسئلت دارم.

💠 روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه

در بخش : اطلاعیه ها