مراسم روز دانشجو در دانشگاه صنعتی شهدای هویزه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور دکتر حاجی دولو عضو هیات علمی دانشگاه چمران و اعضای محترم هیئت علمی،کارکنان محترم و جمع کثیری از دانشجویان دانشگاه صنعتی شهدای هویزه، شنبه ۱۷ آذر ماه در آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، “دکتر سیدمحمد شاکوهی” معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه ضمن خوشامد گویی وگرامیداشت یاد وخاطره شهدای ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ اظهار داشت: علت خطاب ۱۶ آذر به روز دانشجو بنام سه دانشجوی شهید است ، دانشجویانی که در مقابل استکبار در حکومت طاغوت قیام کردند و به شهادت رسیدند و این روز بنام دانشجو نام گذاری شده است و تجدید عهد دانشگاه با شهدای دانشجو است.
آقای دکتر ابراهیم حاجی دولو معاونت پژوهشی سابق دانشگاه شهید چمران که سخنران ویژه مراسم بودند ضمن تبریک روز دانشجو نکاتی را برای دانشجویان عرضه داشتند.
از دیگر برنامه های این مراسم پخش کلیپ با موضوع بیانات مقام معظم رهبری و اهمیت روز دانشجو بود.
پایان بخش این مراسم تقدیر از برگزیدگان برتر علمی، فرهنگی و ورزشی بود.

? روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه

index index1 index3 index4 index6 index7 index9 index21