بزرگداشت هفته پژوهش در دانشگاه  صنعتی شهدای هویزه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه: مراسم بزرگداشت هفته پژوهش با حضور ریاست و معاونین پژوهشی و اداری و مالی و آموزش، و جمعی از اعضای هیات علمی مراسم بزرگداشت هفته پژوهش با شعار پژوهش هدفمند و فن آوری ارزش آفرین در خدمت تولید ملی در دانشگاه صنعتی شهدای هویزه  در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.
رئیس دانشگاه دکتر فرشیدی در این مراسم ضمن تبریک هفته پژوهش، گفت:آمارها و مستندات پژوهشی این دانشگاه نشان از وضعیت در حال رشد دارد. این ظرفیت  با برنامه ریزی هدفمند، همدلی و همکاری مسئولان، اساتید و پژوهشگران دانشگاه کسب شده است‌.
رئیس دانشگاه صنعتی شهدای هویزه، راه اندازی و تجهیز آزمایشگاهها و کارگاهها، در همین راستا ارزیابی کرد و خبر از  تصویب رشته های تحصیلی در مقطع کارشناسی(شیمی) را جهت افزایش کیفیت علمی- پژوهشی دانشگاه دادند.
در پایان جشن هفته پژوهش از  پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه صنعتی شهدای هویزه با اهدای لوح  قدردانی شد.
قدردانی از پژوهشگر برتر کشور و عضو هیات علمی دانشگاه جناب آقای دکتر محمد بهبهانی از بخشهای قابل توجه این مراسم بود .

? روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه

index index1 index3 index5 index7 index76