نشست صمیمی رئیس و مسئولین دانشگاه  با دانشجویان دانشگاه صنعتی شهدای هویزه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،دکتر فرشیدی بهمراه مسولین دانشگاه در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه نشست صمیمی برگزار کردند.
در این نشست که در ادامه سلسله نشست‌های چهره به چهره ریاست دانشگاه با دانشجویان بود، جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با رئیس دانشگاه در جوی صمیمانه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم دکتر فرشیدی طی سخنانی گفت:
رسیدگی به مسائل صنفی دانشجویان از اولویت‌های کاری مسئولان این دانشگاه است و در این راه از هیچ‌گونه تلاش و کوششی دریغ نمی‌کنیم و شما دانشجویان با پیشنهادها و انتقادات سازنده خود بیش از پیش ما را در انجام بهتر امور یاری رسانید.
وی در ادامه یادآور شد تمام هدف و تلاش ما برای این است که بتوانیم بستری فراهم نمائیم تا از آن طریق ضمن شکوفایی استعدادهای شما عزیزان در آموزش و کسب مهارت های لازم، به شما کمک کنیم تا پس از فراغت از تحصیل برای خود و جامعه مثمر ثمر باشید.
همچنین در این نشست دانشجویان دغدغه و مسائل خود را با رئیس دانشگاه بیان داشته و پاسخ هایی در خصوص موارد مطرح شده دریافت کردند.

💠 روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه

gft