بزرگداشت سی‌وهشتمین سالگرد شهدای حماسه هویزه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه، سی‌وهشتمین سالگرد شهدای حماسه هویزه جمعه ۱۴ دی محل زیارتگاه شهدای هویزه برگزار شد.
این مراسم امسال با رویکرد فرهنگی در قالب یادواره، صبح جمعه ۱۴ دی‌ماه در زیارتگاه شهدای هویزه برگزار شد.
این مراسم با سخنرانی، دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی ، رونمایی از ۶ عنوان کتاب و پخش فیلم تفحص شهدای هویزه در سال ۶۱ برای اولین‌بار از جمله برنامه‌های این مراسم بود.
لازم به ذکر است بزرگداشت سی‌وهشتمین سالگرد شهدای حماسه هویزه و شهادت شهید علم‌الهدی و یارانش با حضور دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سید ضیاء هاشمی مدیرعامل خبرگزاری ایرنا همراه بود. در این بزرگداشت دانشگاه صنعتی شهدای هویزه جامه خدمت به تن کرد و با نصب سیاه چادر جهت استقبال از زوار و خانواده شهداء و مسولین استانی و شهرستانی و مردم غیور و عشایر شهید پرور شهرستانهای دشت آزادگان و هویزه با پذیرایی از حاضرین من جمله چای و قهوه و غذاهای سنتی محلی اقدام نمود و با استقبال بی نظیر حاضرین در این بزرگداشت مورد توجه قرار گرفت.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه

bm