برگزاری دومین کنگره بین المللی جندی شاپور در دزفول

d

دومین کنگره بین المللی جندی شاپور هفتم اسفندماه در شهرستان دزفول برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، دبیر دومین کنگره بین المللی جندی شاپور  گفت : این کنگره با ویژگی ایجاد گستره بین المللی و اطلاع رسانی نخستین دانشگاه جهان و با محورهای بررسی تاریخی و جغرافیایی جندی شاپور، جندی شاپور در جایگاه کتاب های پزشکی، جندی شاپور در دوره اسلامی، جندی شاپور از منظر باستان شناسی و معماری و شهرسازی جندی شاپور برگزار می شود و تاریخ علمی این دانشگاه و تاثیر آن در جهان بررسی می شود.

علیرضا عصاری افزود : در این کنگره  دکتر غلامی  وزیر علوم و دکتر ولایتی به عنوان روسای گنگره و سیاست گذاری کنگره جندی شاپور  ، رئیس اداره اطلاع رسانی سازمان ملل متحد در ایران و  ۱۰ میهمان مطرح خارجی از جمله کشورهای فرانسه و  ایتالیا  و جمع زیادی از استادان و پژوهشگران کشورمان حضور دارند.

وی با اشاره به اینکه رشدی راشد دانشمند مسلمان فرانسوی نویسنده  بیش از ۱۰۰ کتاب در موضوعات مختلف از جمله ریاضیات و تاریخ در این کنگره حضور دارد اظهارداشت : جندی شاپور باستان ظرفیت های زیادی در حوزه های علمی، قدمت فرهنگی، تمدنی و انسانیت دارد که از جمله دستاوردهای نخستین کنگره بین المللی جندی شاپور تجمع آوری تمام مستندات قابل دسترسی دنیا از جمله کتاب شوفلر در خصوص فلسفه وجودی جندی شاپور به زبان آلمانی می باشد.

دومین کنگره بین المللی جندی شاپور هفتم و هشتم اسفندماه به میزبانی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول برگزار می شود.

در آبان ماه ۱۳۹۶ با ثبت سند  هزار و هفتصد و پنجاهمین سالگرد تاسیس دانشگاه جندی شاپور در فهرست بزرگداشت جهانی یونسکو در پاریس فرانسه ، دانشگاه جندی شاپور رسما به عنوان نخستین دانشگاه و مرکز علمی جهان معرفی شد.

شهر باستانی جندی شاپور با ۸۰۰ هکتار وسعت در ۱۲ کیلومتری شهر دزفول در مجاورت روستای اسلام آباد واقع است.
نخستین دانشگاه جهان به دستور شاپور اول ساسانی حدود ۱۸۰۰ سال پیش در این شهر که اکنون بقایایی از آن بر جا مانده است تاسیس شد.

در بخش : اطلاعیه ها
تاریخ نگارش : اسفند ۶, ۱۳۹۷