دانشجویان در زمان مقرر به لینک استاد مورد نظر کانکت شده و با نام کاربری و گذرواژه زیر به کلاس وارد شوند:

Username : stu

Password: stu@123

دانشجو باید با نام و نام خانوادگی خود وارد کلاس شود تا استاد بتواند حضور و غیاب را انجام دهد.

در صورت غیرفعال بودن نام کاربری و گذر واژه دانشجو میتواند به عنوان مهمان وارد کلاس شود.

چون کلاسها تحت وب برگزار میشود بنابراین کاربر مستقل از سیستم عامل (اندروید، ویندوز، ios و …) میتواند وارد کلاس شد، فقط کافی است لینک را در مرور گر (بهتر است کروم باشد) باز کنید.

ولی برای ذخیره کردن کلاس باید افزونه زیر را نصب کنید.

که این افزونه روی بعضی از موبایل ها راه اندازی نمی شود. ( هرچند اساتید محترم تمام جلسات را ضبط خواهند کرد.)

دانشجویانی که قصد ضبط کلاس را دارند توجه داشته باشند که این افزنه فقط تب فعال را ضبط میکند و همچنین برای ضبط صدا باید میکرفن افزونه را فعال کنند.

با توجه به تصویر زیر دانشجو امکانات مختلفی در محیط کلاس مجازی دارد. به عنوان نمونه ارسال پیام متنی به استاد که در عکس مشخص شده است.

و یا اگر استاد لازم بداند امکان فعال کردن میکرفن و یا حتی وبکم دانشجو برای صحبت کردن در کلاس و یا پرسیدن و حتی ارائه مطلب در کلاس می باشد.

دانشجو قبل از استاد امکان ورود به کلاس را ندارد و در زمان لاگین کردن قبل از استاد با همچین پیامی روبرو میشود.

در بخش : اطلاعیه ها
تاریخ نگارش : مارس 9, 2020