ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه صنعتی شهدای هویزه گفت: بیش از ۸۰ درصد آموزش درس‌های نظری به صورت مجازی برگزار می‌شود و برای حدود ۲۰ درصد دیگر نیز پس از هفته دوم فروردین و با توجه به شرایط، تصمیم‌گیری می‌کنیم.

دکتر ابراهیم فرشیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پیش از اینکه ویروس کرونا شیوع پیدا کند، در دانشگاه صنعتی شهدای هویزه برنامه‌ای داشتیم تا بخشی از درس‌ها را به صورت مجازی و غیرحضوری برگزار کنیم.

وی بیان کرد: کلاس‌های درس در دانشگاه صنعتی هویزه به صورت مجازی آغاز شده است و آنلاین برگزار می‌شوند و امکان ثبت حضور و غیاب دانشجو وجود دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی شهدای هویزه ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد کلاس‌های نظری به صورت مجازی برگزار می‌شوند و حدود ۲۰ درصد دیگر درصورتی که شرایط به حالت عادی برگردد، به صورت حضوری جبران خواهند شد. در این خصوص از هفته دوم فروردین و با توجه به شرایط، تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

دکتر فرشیدی در پایان با اشاره به استقبال خوب دانشجویان از کلاس‌های مجازی، تصریح کرد: برای ترم آینده به منظور صرفه‌جویی در هزینه‌ها و زمان، بخشی از کلاس‌ها به صورت مجازی برگزار خواهند شد.

تاریخ نگارش : مارس 15, 2020