🌸 رئیس محترم دانشگاه صنعتی شهدای هویزه در پیامی فرا رسیدن سال نو را به تمامی دانشگاهیان تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است.

🌹 بنام خالق زیبایی ها🌹

🌼 فرارسیدن آغاز دوباره طبیعت و عید نوروز را به همکاران محترم و دانشجویان گرامی تبریک عرض می نمایم. صمیمانه آرزومندم سال نو در پرتو الطاف بیکران خداوند، سال سلامتی و توفیقات روزافزون برای یکایک عزیزان و نیز سال رشد و بالندگی در عرصه های علمی و سرافرازی میهن عزیزمان باشد. پشتکار و همت مدیران و نیز همکاران تلاشگر دانشگاه صنعتی شهدای هویزه در زمینه پیشبرد اهداف و برنامه های دانشگاه واعتلای منزلت و جایگاه دانشگاه با وجود همه محدودیت ها و موانع در سال ۱۳۹۸ بر هیچ ناظر منصفی پوشیده نیست و حصول توفیقات دانشگاه در عرصه های مختلف شاهدی بر این مدعاست. امیدواریم با استعانت از حضرت حق و تلاش و همدلی همه همکاران در سال ۱۳۹۹ نیز شاهد مزید توفیقات برای دانشگاه باشیم.

اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه همکاران اعم از اعضای محترم هیات علمی، مدیران و همکاران گرامی، خانواده محترمشان و دانشجویان عزیز که دل در گرو پیشرفت این دانشگاه دارند، صمیمانه ترین تبریکات و شادباش ها را به عزیزان ابراز می‌نمایم و از درگاه خداوند برای همگان سالی خوش، توأم با سلامت، موفقیت، تفاهم، امید و پیشرفت آرزومندم.

دکتر ابراهیم فرشیدی
🌷 رئیس دانشگاه صنعتی شهدای هویزه