دانشگاه صنعتی شهدای هویزه

پیرو شیوه نامه چگونگی ادامه نیمسال تحصیلی جاری مورخ ۱۹/۰۲/۹۹ و الزام به برگزاری مجازی دروس نظری و اتمام آنها تا تاریخ ۱۵/۰۳/۹۹ و نیز توصیه هایی خطاب به اساتید گرامی مبنی بر بکارگیری شیوه ها و ابزارهای آموزش مجازی و استفاده از ارزیابی مستمر دانشجویان در طول نیمسال، موارد ذیل با توجه به تداوم مخاطرات بیماری کرونا به استحضار میرسد:

۱ .با توجه به اینکه استاد درس مرجع ارزیابی دانشجوست، در تمام مقاطع تحصیلی برای کلیه دروس نظری، امتحانات و ارزشیابیها بهشیوه غیرحضوری و مجازی خواهد بود. ازاینرو، برای دروسی که بطور مجازی ارائه شده است، آزمون حضوری برگزار نخواهد شد.

۲ .آزمون مجازی میتواند شامل ارزیابی مستمر کلاسی، ارائه تکالیف، تمرین، پروژه، سمینار، برگزاری آزمونهای شفاهی و کتبی مجازی یا سایر روشهای خلاقانه باشد. زمانبندی برگزاری امتحانات پایانی از هفتم لغایت ۲۶ تیرماه پیشبینی گردیده که جزئیات برنامه امتحانات در پرتال دانشگاه قابل دسترسی میباشد.

۳ .مجددا یادآوری میگردد که برگزاری حضوری کالسهای دروس عملی و کارگاهی (با اولویت دروس عملی نیمسال آخر دانشجویان در شرف فارغ التحصیلی، بر اساس برنامه ترمبندی گروههای آموزشی) در اولین زمان ممکن بطور حضوری و به صورت فشرده با رعایت شیوه نامه های بهداشتی ستاد ملی مدیریت کرونا و حفظ فاصله گذاری فیزیکی ممکن خواهد بود. بنابراین مدیران محترم گروهها برای دروس عملی با اولویت ذکر شده در باال از هم اکنون به نحوی برنامهریزی نمایند که حداکثر در دو هفته به اتمام برسد. دروس عملی باقیمانده که امکان ارائه آنها تا پایان شهریورماه وجود نداشته باشد، به صورت ناتمام به نیمسال بعد منتقل شده و نمرات آنها پس از برگزاری، در نیمسال دوم ۹۸-۹۹ ثبت خواهد شد. این تصمیمات با توجه به شرایط فعلی اتخاذ شده و در صورت تغییر شرایط در شهریورماه، اطلاعیه ها و شیوهنامه های الزم متعاقبا از طریق وبگاه دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.

۴ .حضور در آزمون پایان ترم الکترونیکی الزامی میباشد. دانشجو از هر مکانی میتواند به سامانه آزمون آنلاین الکترونیکی متصل و در آزمون شرکت کند. دانشجو برای آزمون دادن باید مکانی را انتخاب نماید که کاملا آرام و بدون سر و صدا باشد وهمچنین دیگران در آن محیط حضور نداشته باشند.

۵ .دانشجو میبایست ملزومات و ادوات کافی از جمله رایانه و یا تلفن همراه دوربین دار، هدست، شارژر و اینترنت پایدار با پهنای باند حداقل ۲ مگابیت بر ثانیه و لوازم التحریر استاندارد از قبیل کاغذ A4 و خودکار آبی یا مشکی (ترجیحا مشکی) را به همراه داشته باشد.

نکته: با توجه به نوع برگزاری آزمون های پایان ترم که عموما تشریحی می باشد، همراه داشتن تلفن همراه جهت تصویر برداری از پاسخنامه الزامی می باشد.

۶ .دانشجو میبایست مشخصات کامل خود (نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، رشته تحصیلی، نام درس، نام استاد، تاریخ و ساعت آزمون) را در بالای هر برگه پاسخنامه خود قید نماید. همچنین برگه ها میبایست شماره صفحه داشته باشند.

۷ .اساتید گرامی نیز همزمان با برگزاری آزمون می بایست در محیط مجازی، همچون اسکای روم، آنلاین بوده و بر برگزاری امتحان نظارت نموده و ابهامات احتمالی دانشجویان را رفع نمایند.

۸ .دانشجو میبایست قبل از شروع آزمون های خود، فایلها و فیلمهای راهنمای شرکت در آزمون الکترونیکی را مشاهده نماید.

۹ .دانشجو میبایست در آزمون آزمایشی الکترونیکی که قبل از آزمون های اصلی برگزار می شود حضور بهم رسانده و تجهیزات و شرایط فنی خویش را تست نمایند. بدیهی است در صورت عدم حضور در آزمون آزمایشی، بروز هرگونه مشکل در زمان برگزاری آزمون اصلی بر عهده دانشجو میباشد. همچنین یک کارگاه آموزشی نحوه شرکت و پاسخگویی در امتحان مجازی توسط جناب آقای مهندس نتاج برگزار خواهد شد که دانشجویان میبایست در آن حضور داشته باشند. زمان برگزاری کارگاه و همچنین امتحان آزمایشی متعاقبا اعلام خواهد گردید. شایان ذکر است که پیش از این، این کارگاه یکبار در مورخ ۱۸ خرداد ماه و آزمون آزمایشی نیز در مورخ ۲۰ خرداد ماه برگزار گردیده بود.

۱۰٫مفاد این اطلاعیه با توجه به شرایط خاصِ موجود ابلاغ شده و صرفاً برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸- ۹۹ معتبر خواهد بود.

۱۱٫این شیوهنامه به تأیید هیئت رئیسه دانشگاه رسیده و اجرای آن برای کلیه واحدها الزامی است.

معاونت آموزشی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه

تاریخ نگارش : ژوئن 15, 2020