دعوت از دکتر فرشیدی ریاست محترم دانشگاه صنعتی شهدای هویزه در برنامه شب های کارون، شبکه استانی خوزستان بمنظور فعالیتهای انجام شده دانشگاه در دوره انتشار ویروس کرونا

دانلود صحبتهای دکتر فرشیدی ریاست محترم دانشگاه صنعتی شهدای هویزه در برنامه شب های کارون، شبکه استانی خوزستان

🔹 متن خلاصه از مصاحبه دکتر فرشیدی به شرح زیر است.

✅ در ابتدا دکتر فرشیدی تاریخچه مختصری از چگونگی تشکیل، رشد و پیشرفت دانشگاه از بدو تأسیس تا به الان با وجود مشکلات زیاد و اینکه جایگاه دانشگاه امروزه در بین دانشگاه های استان بسیار مهم و قابل قبول است.

✅ اقدامات و فعالیتهای دانشگاه صنعتی شهدای هویزه در دوره انتشار ویروس کرونا و پیشرو بودن در تشکیل کلاس های مجازی، استمرار و پوشش ۱۰۰٪ آنها در اسفند ماه ۹۸ .
✅ حضور ۲۰ درصد کارمندان دانشگاه در این دوره جهت خدمت رسانی هرچه بهتر و جوابگویی به دانشجویان عزیز

✅ مجری برنامه از ریاست دانشگاه در اینکه دانشگاه موفق و پیشرو استان در برگزاری کلاس های مجازی بوده تشکر کرد. در آخر دکتر فرشیدی خاطرنشان کردند که در دوره پسا کرونا اهداف و برنامه های دانشگاه بر لزوم و ادامه برگزاری کلاس های آنلاین می باشد.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه

تاریخ نگارش : ژوئن 24, 2020