معارفه دانشجویان نو ورود رشته های مهندسی برق و مکانیک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پردیس صنعتی شهدای هویزه، مراسم معارفه دانشجویان نو ورود رشته های مهندسی برق و مکانیک با حضور سرپرست پردیس، مدیران گروه های آموزشی و اعضای هیئت علمی برگزار شد.
در این مراسم دکتر سید احسان علوی سرپرست پردیس صنعتی شهدای هویزه ضمن خیر مقدم به اخرین وضعیت پردیس و اقدامات صورت گرفته اشاره کرد و افزود درک صحیح از مفهوم و جایگاه استاد و تفاوت آن با نقش معلم و تفاوت در نقش دانش آموز با دانشجو، کسب روحیه پرسشگری و نقادی علاوه بر روحیه آموزش پذیری، مهارت آموزی، ارتقاء فعالیت های دانشجویی و فرهنگی اجتماعی ، پرهیز از یادگیری سطحی با تکیه بر محفوظات را از اصول مهم در آموزشی دانشگاهی عنوان کرد.
در ادامه مدیران گروه های آموزشی به بیان نکاتی دربارۀ مسیر تحصیل، داشتن برنامه ریزی دقیق جهت گذراندن به موقع دروس و دقت در تعداد واحدهای آموزشی، سنوات مجاز تحصیلی و سایر موارد حائز اهمیت این دو رشته مهم پرداختند.