صفحه‌ی اصلی ‌ ‌‌/ ‌ دکتر سید علوی؛پیروزی ایران در چهار جبهه نظامی، …

دکتر سید علوی؛پیروزی ایران در چهار جبهه نظامی، اجتماعی، اقتصادی و دیپلماسی قطعی و حتمی است

به گزارش روابط عمومی پردیس صنعتی شهدای هویزه، در پی حضور پرشور مردم شهرستان دشت آزادگان در میادین اجتماعی و تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی، دکتر سید احسان علوی ریاست محترم پردیس صنعتی شهدای هویزه در گفتگو با خبرنگار رسانه راصد ،در تشریح دستاوردهای این رویداد و تحلیل “جنگ رمضان”، بر پیروزی قاطع نیروهای ایران در چهار عرصه کلیدی تأکید کرد.
ایشان در ابتدا با تقدیر از حضور گسترده مردم شریف دشت آزادگان در صحنه، به نقش دانشگاه‌ها در روشنگری و تبیین مسائل روز اشاره کرد و گفت: پردیس صنعتی شهدای هویزه هم به سهم خودش سعی کرد در این جنگ رمضان نقشی را ایفا کند با برگزاری برنامه‌های تبیین و روشنگری در جامعه ایفای نقش کند
این استاد دانشگاه در ادامه جنگ را از چهار منظر متفاوت مورد بررسی قرار داد و افزودند: از دید زاویه نظامی عقب‌نشینی ناوهای جنگی آمریکایی و سرنگونی جنگنده‌های دشمن در مقابل نیروهای مسلح ما، چاره ای جز پذیرش شکست نداشتند. اززاویه دید اجتماعی او تصریح کرد که تصور دشمن مبنی بر فروپاشی اجتماعی نظام از طریق حضور مخالفان است، ولی با حضور حماسی مردم خنثی شد و حتی بسیاری از فریب‌خوردگان نیز به جمع ملت پیوستند.
دکتر سید احسان علوی خاطر نشان کردند که از زاویه دید اقتصادی با وجود حملات دشمن به زیرساخت‌های انرژی، دلاوری نیروهای مسلح در انهدام پایگاه‌های دشمن و بستن تنگه هرمز، منجر به ضرر اقتصادی بیشتر برای دشمن و پیروزی ایران در این عرصه شد.
وی در رویکرد آخر و زاویه دید دیپلماسی با بیان اینکه در میدان دیپلماسی نیز ایران برگ برنده را در اختیار داشت، اشاره کرد که آمریکا اولین کشوری بود که پیش‌شرط‌های ایران را قبل از مذاکره پذیرفت و این پیروزی در آخرین سنگر نیز با قدرت و قاطعیت کسب خواهد شد.
در پایان، دکترسید احسان علوی ابراز امیدواری کرد که با همت همه مردم و مسئولین که همان بعث مسئولین بعد از بعث مردم است و تدابیر مقام معظم رهبری، خسارت‌های وارده به میهن بازسازی شده و ایرانی قوی‌تر از گذشته بنا نهاده شود.

۳۰ فروردین ۱۴۰۵

‌ ‌