صفحه‌ی اصلی ‌ ‌‌/ ‌ برگزاری اولین جلسه پژوهشی سال ۱۴۰۲ با حضور …

برگزاری اولین جلسه پژوهشی سال ۱۴۰۲ با حضور ریاست دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه اولین جلسه پژوهشی دانشگاه در سال ۱۴۰۲ در سالن اجتماعات شهید علم الهدی با حضور ریاست محترم دکتر عبدالمجید لباب پور و دکتر رشید پور رجب معاون پژوهشی برگزار گردید. در این جلسه که با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد ابتدا دکتر پور رجب گزارشی از عملکرد پژوهشی در سال ۱۴۰۱ ارائه دادند. سپس برخی از اعضای هیات علمی به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در ارتباط با ساستگذاری و برنامه ریزی پژوهشی در سال ۱۴۰۲ پرداختند. در ادامه جلسه ریاست محترم دانشگاه دکتر عبدالمجید لباب پور ضمن تبریک فرارسیدن عید سعید فطر از اهمیت کار پژوهشی گفتند وبا بیان اینکه با شرایط سخت فعلی تلاش داریم به تعهدات پژوهشی عمل کنیم. در ادامه جلسه برنامه های پژوهشی مطرح و بعد از بحث و بررسی به تصویب رسید.

۲۹ فروردین ۱۴۰۲