صفحه‌ی اصلی ‌ ‌‌/ ‌ بازدید رئیس از مراحل ثبت نام دانشجویان جدیدالورود …

بازدید رئیس از مراحل ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید رئیس دانشگاه از مراحل ثبت نام دانشجویان جدید الورود کارشناسی ارشد بازدید کرد.
رئیس دانشگاه صنعتی شهدای هویزه از مراحل ثبت نام دانشجویان جدید الورود کارشناسی ارشد بازدید و ضمن گفتگو با عوامل ثبت نام و دانشجویان، توصیه‌ها لازم را برای سهولت در انجام ثبت نام آنان یادآوری کردند.
ایشان در ادامه بازدید خاطر نشان کردند: در حال حاضر و با شرایط کنونی دانشگاه، امید است بتوانیم از لحاظ آموزشی پژوهشی شرایطی فراهم نماییم تا دانشجویان دغدغه ای جز آموزش و پژوهش نداشته باشند.
دکتر عبدالمجید لباب پور با اعلام رضایت از نظم و انظباط حاکم در مراحل مختلف ثبت نام به بازدید خود پایان دادند.
قرار است امسال تعداد ۳۰ دانشجو در ۲ رشته گرایش مهندسی مکانیک تبدیل انرژی و مهندسي برق الكترونيك قدرت وماشين هاي الكتريكي در دانشگاه صنعتی شهدای هویزه ثبت نام کنند