صفحه‌ی اصلی ‌ ‌‌/ ‌ ادای احترام دانشگاهیان صنعتی شهدای هویزه به شهدای …

ادای احترام دانشگاهیان صنعتی شهدای هویزه به شهدای گمنام

جامعۀ دانشگاهی صنعتی شهدای هویزه، هم‌زمان با هفتۀ دفاع مقدس، با حضور در یادمان شهدای گمنام شهر سوسنگرد با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) و شهدای هشت سال دفاع مقدس، تجدید بیعت کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه، دکتر عبدالمجید لباب پور در این آیین که صبح شنبه اول مهرماه در محل یادمان شهدای گمنام برگزار شد، با گرامی‌داشت یاد و خاطرۀ شهدای هشت سال دفاع مقدس، گفت: امروز پس از گذشت از چهل و سه سال از دوران دفاع مقدس، بر مزار شهدای گمنام گردهم آمده‌ایم، تا یاد و خاطرۀ آنانی که دل در گرو امام انقلاب و ارزش‌های اسلام داشتند را گرامی‌بداریم.
وی در ادامه: از خاطرات حضورشان در عملیات کربلای ۴ گفتند و خاطر نشان کردند که با حضور در جبهه های جنگ در آن زمان شاهد رشادها و فداکاری جوانانی بودم که برای دفاع از خاک کشورمان از جان خود می گذشتند که امروزه باید این جان فشانی ها را الگوی زندگی خود قرار دهیم.
گفتنی است، در پایان این آیین دانشگاهیان با غبار رویی از مزار شهدا، با حضور بر مزار مجاهد دلاور دوران جنگ تحمیلی مجیده نگراوی یادشان را گرامی داشتند.

۱ مهر ۱۴۰۲

‌ ‌