صفحه‌ی اصلی ‌ ‌‌/ ‌ حضور کانون همیاران سلامت در ششمین همایش کانون …

حضور کانون همیاران سلامت در ششمین همایش کانون های دانشجویی همیاران سلامت

به گزارش روابط عمومی دنشگاه صنعتی شهدای هویزه، کانون دانشجویی همیاران سلامت در ششمین همایش کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور که به میزبانی دانشگاه اصفهان در مهره سال جاری برگزار شد، حضور یافتند.
برگزاری نمایشگاه عکس و برگزاری نمایشگاه پوستر از فعالیت‌های کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت دانشگاه ها از برنامه های این همایش بود. ابوالفضل حاتمی پور دبیر کانون دانشجویی همیاران سلامت دانشگاه صنعتی شهدای هویزه نیز در حاشیه این همایش به اهمیت حضور این کانون در بین دانشجویان گفت و افزود در این حوزه که به صورت داوطلبانه است سعی کردیم با مشارکت در برنامه های آموزشی،ياري رساني به ساير دانشجويان در زمينه مسائل تحصيلي و برنامه ريزي درسي و همچنین مسائل ارتباطی در محیط های خوابگاهی نقش ایفا کنیم. در پایان این همایش از کانون های برتر قدردانی شد.