صفحه‌ی اصلی ‌ ‌‌/ ‌ برگزاری جلسه توجیهی سامانه کسرا و اتوماسیون اداری

برگزاری جلسه توجیهی سامانه کسرا و اتوماسیون اداری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه؛ جلسه توجیهی و آموزش سامانه های حضور و غیاب کسرا و همچنین اتوماسیون اداری در سالن اجتماعات شهید علم الهدی برگزار گردید. دکتر عبدالمجید لباب پور ریاست محترم دانشگاه ضمن تشکر از حضور کارکنان در این جلسه از اهمیت حضور به موقع در محل کار گفتند و بیان نمودند اجرای قانون طبق آئین نامه های اداری از اولویت های هر سازمانی است. ایشان در ادامه به شرح عوامل موثر در عدم حضور یک کارمند در محل کار خود می شود،پرداختند. سپس سرکارخانم عسکری رئیس اداره حضور و غیاب نحوه کار با سامانه را شرح داده و مهم ترین نکات قانونی در این خصوص را مطرح نمودند و در پایان به سوالات همکاران پاسخ دادند. در پایان جلسه سرکار خانم سلیمانی متصدی اتوماسیون اداری نیز به شرح کامل کار با اتوماسیون اداری پرداختند.