صفحه‌ی اصلی ‌ ‌‌/ ‌ تقدیر بنیاد ۲۶ آبان از ریاست محترم دانشگاه

تقدیر بنیاد ۲۶ آبان از ریاست محترم دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه، بنیاد ۲۶ آبان از تلاش های ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر عبدالمجید لباب پور با اهدای لوح یادبود سالروز آزادسازی شهر سوسنگرد تشکر و قدردانی کرد.
سرگرد هادی بیت سعید فرمانده حوزه بسیج سردار شهید حبیب شریفی و رئیس کمیته فرهنگی بنیاد ۲۶ آبان با حضور در دانشگاه صنعتی شهدای هویزه ضمن تبریک سالروز آزاد سازی شهر سوسنگرد از برنامه های فرهنگی اجرا شده در دو هفته اخیر گفتند و افزودند خدا را شاکریم که امسال هم توانستیم با همکاری و همدلی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه و سایر ادارات برنامه های خوب و مثمر ثمری را برگزار کنیم. وی ادامه داد شاهد آن هستیم که با وجود مراکز موسسات علمی دیگر در شهرستان امروز دانشگاه صنعتی شهدای هویزه در ایفای نقش فرهنگی از سایرین سبقت گرفته است و این با تلاش ریاست محترم و همکاران ایشان محقق شده است. ایشان در پایان با اهدای لوح یاد بودی از تلاش های دکتر لباب پور در اجرای برنامه های فرهنگی بنیاد ۲۶ آبان تقدیر و تشکر نمودند.

۲۷ آبان ۱۴۰۲