صفحه‌ی اصلی ‌ ‌‌/ ‌ مراسم بزرگداشت روز دانشجو

مراسم بزرگداشت روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه، مراسم بزرگداشت روز دانشجو؛ شنبه 18 آذرماه با حضور دکترعیدی پور فرماندار محترم دشت آزادگان، دکترعبدالمجید لباب پورریاست محترم دانشگاه واعضای محترم هیأت علمی در سالن اصلی ساختمان مرکز دانشگاه صنعتی شهدای هویزه برگزار شد.
دکتر عبدالمجید لباب پور ریاست محترم دانشگاه ضمن خیر مقدم به مهمانان و تبریک روز دانشجو، به نقش و اهمیت دانشجو در تعیین مسیر توسعه کشور اشاره نموده اند.
دکتر عیدی پور فرماندار محترم شهرستان دشت آزادگان نیز روز دانشجو را تبریک گفت و ادامه داد که این روز یادآورایستادگی دانشجویان عزیز در مقابل اسکتبار جهانی است و نشان دهنده اهمیت مشارکت دانشجو در تحولات اجتماعی، فرهنگی و حتی سیاسی است. ایشان در ادامه تاکید کردند که دانشجو باید جایگاه ویژه خود را به عنوان یکی از عناصر علمی کشور پیدا کند.
در پایان این مراسم از دانشجویان برتر علمی و فرهنگی قدردانی شد.

۱۸ آذر ۱۴۰۲