صفحه‌ی اصلی ‌ ‌‌/ ‌ برگزاری نشست روشنگری و بصیرتی

برگزاری نشست روشنگری و بصیرتی

نشست روشنگری و بصیرتی جهاد تبیین با موضوع مشارکت حداکثری انتخابات با سخنرانی سرگرد پاسدار سوادی پور جانشین محترم ناحیه مقاومت بسیج دشت آزادگان و با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان در سالن اجتماعات شهید علم الهدی برگزار شد.
دکترعبدالمجید لباب پور در ابتدای این نشست ضمن خوش آمدیی و تشکر از بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویی در برگزاری این نشست، مشارکت در انتخابات را امری مهم و ضروری دانست و با انتخاب درست می توان مجلس قوی و انقلابی داشت.
سرگرد پاسدار سوادی پور جانشین محترم ناحیه مقاومت بسیج دشت آزادگان در این نشست با اشاره به شرایط کنونی جهان و جنگ علیه غزه هدف اسکتبار جهانی و شیطان بزرگ امریکا، تسلط بر جهان دانست و یکی از راه های تسلط بر این کشور ها نداشتن انتخابات در این کشورها است خیلی ها باورشان نمی شود جمهوری اسلامی ایران جزو معدود کشورهایی است که انتخابات برگزار می کند و خیلی از کشورهایی که امروز به انتخابات ما ایراد می گیرند انتخاباتشان سوری است.

۹ بهمن ۱۴۰۲

‌ ‌