صفحه‌ی اصلی ‌ ‌‌/ ‌ پیام اغاز سال نو ۱۴۰۳

دکتر عبدالمجید لباب پور ریاست محترم دانشگاه صنعتی شهدای هویزه در پیامی آغاز سال نو را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی دراین پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یا مقلب القلوب و الابصار ، یا مدبّر الیل و النّهار، یا محوّل الحول و الحوال، حوّل حالنا الی احسن الحال

بهار قرآن، بهار طبیعت و آغاز سال ۱۴۰۳ را به همه شما اعضای بزرگوار و محترم هیات علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه صنعتی شهدای هویزه تبریک و تهنیت عرض می کنم. از آغاز سال نو دست همه شما را که در اعتلای ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رشد و پیشرفت دانشگاه توجه و اهتمام می ورزید صمیمانه می فشارم و پیشرفت در سایه این همت والا را پاس می دارم. مردم غیور دشت آزادگان و کشور چالش هایی دارند که انتظار دارند نخبه های دانشگاهی در رفع آنها بکوشند که درسایه داشتن دانشگاهی پویا و توانا میسر خواهد بود. خدا را شاکریم که در سالی که سپری شد با تلاش و مجاهدت های اعضای هیأت علمی، یاوران علمی و دانشجویان و با استفاده از ظرفیت های موجود توانستیم بسیاری از اهداف را محقق سازیم و امیدوارم در سالی که پیش رو داریم دانشگاه قدم های نوینی از موفقیت را رقم بزند و شاهد موفقیت های علمی، پژوهشی و فرهنگی باشیم.
در آغاز سال نو که حیات جدیدی برای طبیعت و ما بشمار می رود، برای همه شما اعضای جامعه بزرگ دانشگاه، رمضان و سال خوبی را آرزو می کنم.

عبدالمجید لباب پور
رئیس دانشگاه صنعتی شهدای هویزه