🌸 اینجانب آغاز سال تحصیلی جدید و بهار علم و دانش را به جامعه دانشگاهی، اساتید متعهد، کارکنان پر تلاش و دانشجویان عزیز این دانشگاه صمیمانه تبریک گفته و امیدوارم در سایه فضل الهی و با همدلی و کوشش مضاعف بتوانیم گام‌های مهمی در جهت رشد و تعالی علمی و توسعه کشور برداریم.

📚 سال تحصیلی جدید در حالی آغاز می‌ شود که عالم گیری بیماری کرونا شرایط آموزش را متحول ساخته و نیاز به تلاش و مجاهدت را در راه کسب دانش و معرفت افزوده است.
تقارن آغاز سال تحصیلی با ایام محرم فرصت مناسبی است تا با آموختن ایثار، استقامت، آزادگی و پایداری از مکتب حسینی با تلاش مضاعف در راستای بهبود کیفیت و کمیت پژوهش و توسعه فناوری‌ گام برداریم.
تجربه موفق آموزش مجازی که با تلاش ستودنی همه همکاران،اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی شهدای هویزه در نیمسال گذشته بدست آمد، گویای همدلی و همراهی یکایک اعضای این دانشگاه است.

در آخر برای همه همکاران و دانشجویان ارجمند از خداوند متعال آرزوی موفقیت و سربلندی آرزومندم.

ابراهیم فرشیدی

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه