دانشگاه صنعتی شهدای هویزه در راستای اجرای سیاست های حمایت و هدایت از دانشجویان برتر و به استناد آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان در دوره کارشناسی ارشد و مطابق با شیوه نامه خود از بین دانشجویان برتر دوره کارشناسی پیوسته دانشگاه های منتخب مندرج در این فراخوان برای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ برای دوره روزانه مقطع کارشناسی ارشد در رشته مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی و همچنین رشته مهندسی برق گرایش الکترونیک قدرت و ماشین های الکتریکی به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش با آزمون و با رعایت شرایط زیر دانشجو می پذیرد.

حداقل شرایط متقاضی برای ارایه درخواست

دانشجویان دوره کارشناسی ورودی سال ۱۳۹۶ دانشگاه صنعتی شهدای هویزه ویا یکی از دانشگاه های منتخب ذکر شده در این فراخوان که تمام شرایط حداقلی زیر را دارا باشند میتوانند درخواست خود را ارسال نمایند:

۱-سه چهارم کل واحد های درسی دوره کارشناسی خود را تا پایان نیمسال ششم گذارنده باشند

۲- جزو پانزده درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود بر اساس معدل واحد های گذرانده درسی دوره کارشناسی تا پایان نیمسال ششم باشند.

۳- دانشجویان داوطلب باید حداکثر در مدت هشت نیمسال تحصیلی و حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۰/۶/۳۱ دانش آموخته شوند.

تبصره یک: چنانچه پانزده درصد برتر دانشجویان حایز شرایط این ماده در دانشگاه صنعتی شهدای هویزه، به دلیل انصراف یا عدم تقاضا، از تسهیلات مربوطه استفاده نکنند و ظرفیت پذیرش بدون آزمون دوره کارشناسی ارشد رشته ای تکمیل نشود، صرفا تقاضای دانشجویان دوره کارشناسی ورودی سال۱۳۹۶ دانشگاه صنعتی شهدای هویزه که به لحاظ میانگین کل جزو ده درصد برتر بعدی (۲۵ درصد برتر) دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند با رعایت سایر شرایط و مقررات و با الویت رتبه متقاضیان مورد بررسی قرار میگیرد.

تبصره دو: دانش آموختگان ورودی بهمن۹۵ به شرط دانش آموختگی در هشت نیمسال میتوانند درخواست خود را ارایه نمایند.

تبصره سه: دانشگاه اختیار دارد درخواست دانشجویانی که طول مدت تحصیل آنها به دلایلی خارج از اختیار خود(مانند بیماری، ماموریت والدین یا همسر و یا به دلیل زایمان) حداکثر دو نیمسال تحصیلی بیش از مدت مجاز مذکور در این آیین نامه بشود را پس از تایید کمیسیون موارد خاص دانشگاه محل تحصیل، برای استفاده از تسهیلات این آیین نامه بررسی کند.

نکات مهم و قابل توجه متقاضیان

– ارایه در خواست و دارا بودن حداقل شرایط به هیچ عنوان به منزله پذیرش نمی باشد. پذیرش اولیه نیز قطعی نبوده و منوط به تایید سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود.

– پذیرش برای سال تحصیلی۱۴۰۱-۱۴۰۰ بلافاصله پس از دانش آموختگی و صرفا برای یک بار امکان پذیر است.

– دانشگاه صنعتی شهدای هویزه در پذیرش و یا عدم پذیرش داوطلبان سایر دانشگاه ها کاملا مختار می باشد.

– دانشگاه صنعتی شهدای هویزه اختیار دارد برگزیدگان مرحله نهایی المپیاد های علمی-دانشجویی را برای ورود به همان رشته به تشخیص شورای عالی برنامه ریزی آموزشی وزارت و با ارایه معرفی نامه از دبیرخانه المپیاد به صورت مازاد بر ظرفیت، پذیرش کند.

– تغییر رشته یا محل تحصیل افراد پذیرفته شده بر  اساس این آیین نامه مجاز نیست.

اسامی دانشگاه های مشمول فراخوان پذیرش

دانشگاه صنعتی شهدای هویزه، دانشگاه شهید چمران اهواز، اصفهان، تبریز، تربیت مدرس، تهران، شیراز، بهشتی تهران، فردوسی مشهد، صنعتی اصفهان، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر،  علم و صنعت ایران، صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی، علامه طباطبایی، ارومیه، الزهرا، بوعلی سینا همدان، بیرجند، خوارزمی، رازی کرمانشاه، اراک، زنجان،  سیستان و بلوچستا، شهیدباهنرکرمان، فرهنگیان، کاشان، گیلان، یزد، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، صنعتی بابل، شهرکرد، لرستان،ایلام، صنعتی سهند تبریز، هنر، سمنان، مازندران، صنعتی شاهرود، بوشهر، صنعتی شیراز، علوم پایه زنجان، هنر اسلامی تبریز، هنر اصفهان، شاهد، صنعتی جندی شاپور دزفول، صنعتی خاتم الانبیا بهبهان، علوم و فنون دریای خرمشهر، علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان(رامین).

تذکر مهم: دانشگاه صنعتی شهدای هویزه از بین دانشجویان دانشگاه های پیام نور، آزاد اسلامی، غیر دولتی- غیرانتفاعی، علمی- کاربردی و پردیس های بین المل (خودگردان) برای ورود بدون آزمون استعداد های درخشان در دوره کارشناسی ارشد پذیرش نمی نماید.

مدارک مورد نیاز:

۱- فرم درخواست تکمیل شده متقاضی (فرم شماره۱ ضمیمه)

۲- تکمیل فرم الویت بندی رشته-گرایش (فرم شماره۲ ضمیمه)

۳- تکمیل فرم گواهی رتبه متقاضی از دانشگاه محل تحصیل (فرم شماره۳ ضمیمه)

۴- فتوکپی از کارت ملی و تمامی صفحات شناسنامه

تذکر مهم: مدارک ارسالی و وجه واریزی به هیچ عنوان مسترد نخواهند شد. لذا قبل از ارایه درخواست و واریز وجه نسبت به مطالعه کامل شرایط پذیرش دقت لازم را مبذول فرمایید.

۵- لازم به ذکر است اسکن تمام مدارک مورد نیاز و ارسال این مدارک به ایمیل neda.pouyan@gmail.com  الزامی است.

مراحل پذیرش

۱-متقاضیان باید مدارک خود را حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۱۰ صرفا از طریق پست سفارشی

به دفتر استعداد درخشان دانشگاه صنعتی شهدای هویزه به آدرس: خوزستان- دشت آزادگان کوی ۱۱۲ هکتاری – دانشگاه صنعتی شهدای هویزه، کد پستی ۶۴۴۱۸_۷۸۹۸۶. حوزه  معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه- دفتر استعداد درخشان ارسال نمایند.

به تقاضاهای ناقص و مخدوش ترتیب اثر داده نخواهد شد.

۲- پذیرش دانشجویان به ترتیب نفرات در لیست دانشجویان برتر هر رشته در مقطع کارشناسی انجام خواهد شد.

۳- نتایج اولیه ارزیابی مدارک رسیده و اسامی پذیرفته شدگان اولیه حداکثر تا اواخر بهمن ماه توسط وبسایت دانشگاه صنعتی شهدای به آدرس www.shhut.ac.ir اعلام خواهد شد.

۴- به متقاضیان توصیه می شود جهت اطلاع از تغییرات در محتوا و زمان بندی فراخوان، نتایج اولیه و نهایی پذیرش و هرگونه اطلاعیه مرتبط، سایت دانشگاه به آدرس بالا را بطور مستمر بررسی نمایند

۵- لازم به ذکر است ارائه درخواست و دارا بودن حداقل شرایط به هیچ عنوان به منزله پذیرش نمی باشد همچنین بدیهی است اعلام نتایج اولیه هیچگونه حقی برای داوطلبان ایجاد ننموده و پذیرش نهایی منوط به تایید سازمان سنجش آموزش کشور می باشد و احراز صلاحیت عمومی و انضباطی دانشجویان ضروری است.

۶-مدارک متقاضیانی که در مهلت مقرر اقدام به ارسال مدارک نکرده باشند به هیچ وجه بررسی نخواهد شد. همچنین چنانچه در هر مرحله از ثبت نام، بررسی مدارک و اشتغال به تحصیل مشخص شود که داوطلب شرایط پذیرش از طریق این فراخوان را ندارند یا مغایرتی بین مدارک و مستندات ارائه شده با اصل مدارک وجود داشته باشد ثبت نام ایشان لغو خواهد شد.

۷- خواهشمند است از مراجعه حضوری در خصوص اعلام نتایج جدا خودداری گردد.

اداره استعدادهای درخشان

دانشگاه صنعتی شهدای هویزه