شهادت مظلومانه دانشمند برجسته، مدیر متعهد و خدوم جناب آقای دکتر محسن فخری زاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به دست تروریست های جنایتکار و وابسته به رژیم نامشروع و غاصب صهیونیستی تسلیت باد.

**روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه*

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پی شهادت مظلومانه دکتر محسن فخری‌زاده، دانشمند برجسته‌ی هسته‌ای، استاد دانشگاه امام حسین (ع) و رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، ضمن تسلیت این ضایعه سترگ به محضر مقام معظم رهبری، خانواده آن شهید والامقام، عموم مردم و به ویژه دانشمندان، اساتید دانشگاه‌ها، جامعه علمی و همه فرهیختگان کشور؛ این اقدام خبیثانه و کور تروریستی را محکوم کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه، متن پیام دکتر منصور غلامی بدین شرح است:

“بسم رب الشهدا و الصدیقین”

بار دیگر ترور یکی از دانشمندان برجسته هسته‌ای کشور، بر دل دوستداران علم و دانش و متعهدان به پیشرفت جمهوری اسلامی ایران غم بزرگی نهاد.

جنایت صورت گرفته در به شهادت رساندن یکی دیگر از دانشمندان نخبه و برجسته این سرزمین، که نشانه ی بارز وحشت دشمن از دستیابی ایران به علوم و فناوری های پیشرفته است، بار دیگر چهره واقعی تروریسم را به نمایش گذاشت.

شهادت شهید والامقام، دکتر محسن فخری‌زاده که از دانشمندان برجسته و بنام هسته‌ای بود، این حقیقت را بیش از پیش نمایان ساخت که کشورمان در راه دستیابی به قله های پر عظمت پیشرفت و تعالی، عزمی جدی دارد و در این راه، حتی خون پاک عزیزترین فرزندان خود را، به پای سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی، هدیه داده است.

همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند” رشد شتابنده‌ی علمی و فتح قله‌های دانش که با همت و عزم جوانان مؤمن و غیور و توانائی رونق یافته، امروز قائم به هیچ فردی نیست، این یک جنبش تاریخی و برخاسته از یک عزم خلل‌ناپذیر ملی است.” پس تلاش‌ها و رفتار شنیع دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی ایران در این مسیر بی نتیجه خواهد ماند.

اینجانب نیز شهادت پیشرو عرصه علم و دوستدار تعالی ایران عزیز را به آن استاد شهید تبریک و به ملت بزرگوار ایران، به ویژه خانواده مکرم ایشان و جامعه علمی کشور تسلیت گفته و از درگاه خداوند متعال برای همسر و فرزندان عزیزش صبر و شکیبایی مسئلت نمایم.

اطمینان دارم، راه پر افتخار این شهید گرانقدر و دیگر شهیدان عرصه علم و دانش، پرصلابت‌تر از قبل طی خواهد شد.

در بخش : آرشیو اخبار
تاریخ نگارش : نوامبر 28, 2020